Reacties Oester Experiënce

De deelnemers aan de Oester Experiënce zijn unaniem dol enthousiast over hun ervaringen na onze tocht langs de oevers van de Oosterschelde.
Ongeacht de weersomstandigheden (regen en wind, koud of warm, zon of bewolkt) heeft iedereen genoten en is vol lof over de expeditie.

Ècht zo’n leuke experience beleefd olv Ko de Oesterman. Hij vertelt vol passie en bevlogenheid over al het moois wat Zeeland te bieden heeft en leert je alle ins en outs over oesters tijdens het rapen. En dan de kwaliteit van die oesters….. man man! Echt een aanrader!!
Laura Pelger
Fantastische middag gehad! Eerst oesters geraapt en daarna onder het genot van een drankje ook van de oesters, visschotel en borrelhapjes mogen genieten.
Angelique Pothuizen
Hele fijne ervaring. Erg vriendelijke mannen. oesters geraapt bij het strand en daarna teruggekomen voor een welverzorgde borrel met verschillende vishappen. Gezamelijk de oesters geopend en op verschillende manieren kunnen proeven.
Melchior O
Fantastische middag, eerst gezamenlijk op het strand onze eigen oesters mogen rapen. Hierna beloond met een grote hoeveelheid hapjes en drankjes voor ons harde werk.
Koen Kistemaker
Absolute aanrader! Ko en Esther zijn (h)eerlijk 'Zeeuws". Ko neemt alle tijd voor alle vragen, deelt veel kennis en zorgt nadien voor ontzettend lekkere vis en bijpassende drankjes! Dat alles voor een zeer schappelijke prijs Leuk voor met collega's, partner, vrienden, etc. Nogmaals; absoluut de moeite waard!
Tom Logister
Mijn broertje en Klaas heerlijk verrast..!! Wat was het een leuke en heerlijke middag op pad geweest met Klaas, Mark Braber en met Ko De Oesterman heerlijk genoten van mooie Zeeuwse natuur en de geweldige omgeving.
Eline Braber
Domburg
Vandaag als verrassing de Oesterexperience met Marty Liplijn mogen beleven. Onder begeleiding van Co de oesterman hebben een geweldige uitleg gehad over oesters, het groeiproces en uiteraard de smaak ervan. Gewoon, zo onder de voeten vandaan, opensteken en naar binnen laten glijden Ik kan het iedereen aanraden, het is supergezellig onder elkaar en je sluit af met een heerlijke visschotel. Kortom, een topdag. Bedankt voor deze onvergetelijke middag😘
Remco Liplijn
Borssele
Super leuke ochtend gehad, dank je Ko voor de heerlijke wijn en vis. We komen graag nog eens terug!
Marcelle de Kam
Domburg
Oester experience met Ko De Oesterman echte aanrader! En prachtige start van de dag 🤩☀️
Ilse van der Steen
Deurne

Reacties Catering

Genieten van de verse producten die de zee biedt met de catering service van Eco Oester.
De liefhebbers van de schaal- en schelpdieren die Ko de Oesterman in zijn schotels verwerkt, reageren met lovende kritieken.

Hosternokke, da’s henieten ❤️😍✨ Ko De Oesterman Esther Wagenaar de Koeijer Niet geloven, wat een luxe! Dat gaan we vaker doen 💖
Evelien Buné-van Damme
Kruiningen
HART ONDER DE RIEM voor de locale ondernemers. Hartelijk dank Ko De Oesterman het was heerlijk! Wat was het veel! 😱 Een deel staat er niet eens op. Pedro Van de Velde Antwan de Punder en de rest van de vrienden en bekenden die van lekker vers eten houden! 🍽 Aanrader!
Narriman El-Khattabi
Goes
Vandaag geweldig en heerlijk gegeten van jullie schotel. Dubbel en dwars zijn geld waard. Een aanrader voor eenieder. Top. Voor herhaling vatbaar.
Mariëtte van Hedel
Kruiningen
Goed bezig Ko. De bouillabaisse was super👌
Jos Verschuure
Yerseke
Kroonjaar Gadicha gevierd op z'n Zeeuws! Schaal -en Schelpdieren met Bubbels! Dank aan Ko Wagenaar alias Ko de Oesterman uit 't Pittoreske Vissersdorp Yerseke! Carpe Diem!
Dirk-Jan van der Meij